Lisa Feyen (6 jaar) maakt zich klaar voor haar debuut bij Roermond City Swim!

14-08-2023 | 16:37

Vol enthousiasme doet Lisa Feyen dit jaar voor de eerste mee aan de Roermond City Swim.

Lisa is 6 jaar oud en een leerling van basisschool Aan de Roer in Roermond. Na de zomervakantie gaat ze naar groep 3. Na het behalen van haar zwemdiploma's is ze begonnen met zwemmen bij RZ, waar ze twee keer per week met veel plezier traint en veel heeft geleerd. Naast zwemmen begon Lisa op haar 3e ook met ballet, een andere hobby waar ze enorm van geniet.

Het wordt de allereerste keer dat Lisa meedoet aan de Roermond City Swim en ze heeft er veel zin in. Samen met haar vader en zelfs haar opa zal ze de 500 meter zwemmen. Het idee om samen met zoveel mensen bij de Roerkade te zwemmen en de aanmoedigingen van het publiek maakt het voor Lisa extra leuk en speciaal.

Lisa zal niet alleen zijn, want er doen ook vriendinnetjes van RZ mee aan de zwemtocht. Het vooruitzicht om samen met haar vriendinnetjes te zwemmen maakt het helemaal fantastisch.

Zwemmen is voor Lisa niet nieuw. Ze begon al op haar 4e met zwemles en behaalde haar ABC-diploma's. Op 5-jarige leeftijd begon ze bij RZ en zwemmen is sindsdien een van haar favoriete hobby’s. Hoewel het de eerste keer is dat ze in de Roer zal zwemmen, kijkt Lisa enorm uit naar deze bijzondere ervaring. Ze bereidt zich voor door wekelijks te trainen bij RZ en neemt ook deel aan de open water trainingen in de Oolderplas, samen met haar vader.

Wat wil Lisa graag bereiken tijdens de Roermond City Swim? "Samen met papa en opa de finish halen!" zegt ze enthousiast. Het is een prachtig doel en met haar passie voor zwemmen en de steun van haar familie en vriendinnetjes, staat niets Lisa in de weg om een geweldige tijd te beleven tijdens de Roermond City Swim.

We wensen haar veel succes en plezier!