Overzicht deelnemers incl. startvakken

Welkom bij de Roermond Run, een onderdeel van de Roermond Run & Swim!

Bereid je voor op een spannende en uitdagende hardloopervaring door het prachtige landschap van Roermond. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of een enthousiaste nieuwkomer, de Roermond Run biedt een unieke kans om je grenzen te verleggen en te genieten van de prachtige omgeving.

Startvakken en Indeling

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en elke deelnemer optimaal kan presteren, worden de renners ingedeeld in startvakken op basis van hun verwachte finishtijd. Dit helpt ons om de wedstrijd eerlijk en veilig te maken en iedereen een geweldige ervaring beleeft.

Houd je Richttijd in de Gaten!

Hoewel de startvakken zijn gebaseerd op je opgegeven richttijd, wordt je definitieve startpositie pas bekend gemaakt zodra de uitslagenlijsten worden gepubliceerd. Dit betekent dat je nog even in spanning moet afwachten! We zorgen ervoor dat de indeling eerlijk en transparant verloopt, waardoor iedereen een gelijke kans krijgt om te schitteren.

Waarom meedoen aan de Roermond Run?

  • Adembenemend parcours: Loop door de pittoreske straten en geniet van het mooie uitzicht op de natuur rondom Roermond.
  • Community spirit: Voel de energie van je medelopers en de aanmoedigingen van vrijwilligers en toeschouwers.
  • Sport en plezier: Combineer fysieke uitdaging met een dag vol sportieve vreugde en saamhorigheid.

Vrijwilligers en Ondersteuning

Onze vrijwilligers spelen een cruciale rol bij het waarborgen van een soepel verloop van de race. Van het uitdelen van water tot het aanmoedigen van renners, hun inzet zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Meld je Aan!

Klaar om deel te nemen aan dit unieke evenement? Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een onvergetelijke race! Houd onze website en je e-mail in de gaten voor updates over de startvakken en andere belangrijke informatie.

Contact en Vragen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen!

Samen maken we van de Roermond Run een onvergetelijk evenement. Doe mee en laat zien wat je kunt!