Roermond RUN & SWIM 2024


Een Avontuur door
Twee Rivieren met Twee Sporten in Twee Plaatsen!

 

Doe mee aan de meest opwindende uitdaging van het jaar!
Stel je voor: een schitterende zomerochtend, de zon die langzaam opkomt boven het prachtige Limburgse landschap, en jij, klaar om een buitengewone prestatie neer te zetten. De Roermond RUN&SWIM is terug en we nodigen jou uit om deel te nemen aan dit unieke evenement dat hardlopen en zwemmen combineert in een adembenemend decor.

Twee Plaatsen, Twee Rivieren, Twee Sporten
Roermond, de stad waar de Maas en de Roer elkaar ontmoeten, vormt het perfecte decor voor dit spectaculaire evenement. Je begint met een uitdagende hardloopwedstrijd langs de schilderachtige oevers van de Roer. Voel de wind door je haren en de zon op je gezicht terwijl je door groene landschappen en langs historische plekken rent.
Na de hardloopwedstrijd wacht een verfrissende duik in de heldere wateren van zowel de Maas als de Roer. Voel de adrenaline terwijl je door het water glijdt, omringd door de serene schoonheid van de natuur. De Roermond RUN&SWIM biedt een ongeëvenaarde ervaring waarbij je de prachtige omgeving op een heel nieuwe manier beleeft.

Voor Ieder Wat Wils
Of je nu een doorgewinterde atleet bent of een sportieve beginner, de Roermond RUN&SWIM heeft voor ieder wat wils. Kies voor de volledige uitdaging met zowel het hardlopen als zwemmen, of vorm een team en verdeel de taken. Samen met vrienden of familie kun je deze unieke uitdaging aangaan en onvergetelijke herinneringen creëren.

Extra Special in Effelder Waldsee
De Roermond RUN&SWIM is niet alleen voor volwassenen! Effelder Waldsee organiseert een spectaculair evenement met diverse onderdelen. Op vrijdag 30 augustus vindt de Kids Obstacle Swim plaats, waar kinderen kunnen deelnemen aan een leuk en uitdagend parcours dat speciaal voor hen is ontworpen. Daarnaast is er voor de triatleten een uitdagende triatlon zwemafstand van maar liefst 3,8 km in het prachtige Effelder Waldsee.

Waarom Meedoen?

  • Gezondheid en Fitheid: Versterk je conditie door deel te nemen aan deze unieke duursport
  • Prachtige Locatie: Ontdek de verborgen schoonheden van Roermond en haar rivieren.
  • Community: Maak deel uit van een enthousiast en ondersteunend netwerk van sportliefhebbers.
  • Avontuur en Uitdaging: Stap uit je comfortzone en bereik nieuwe hoogtes in je sportieve prestaties.
  • Goed Doel: Samen Bewegen! Van elke inschrijving gaat €5,00 naar het goede doel, waardoor je niet alleen jezelf maar ook anderen helpt.

Schrijf je Vandaag Nog In!
Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest bijzondere sportevenementen van het jaar. Laat je inspireren door de magie van twee rivieren en twee sporten en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur.

Data:
- Kids Obstacle Swim en Triatlon Zwemafstand (3,8 km): Vrijdag 30 augustus bij Effelder Waldsee
- Run & Swim: Zaterdag 31 augustus in Roermond, langs de Maas en de Roer

Inschrijven:
- Swim: Ik doe mee met de SWIM
- Run: Ik doe mee met de RUN

Sluit je aan bij ons en laat de rivieren van Roermond je gids zijn op deze sportieve reis. We zien je daar, klaar om samen te rennen en te zwemmen!

Doe mee, inspireer anderen en ontdek wat je lichaam en geest kunnen bereiken. Tot ziens bij de startlijn!

Promo: Twee Plaatsen, Twee Rivieren, Twee Sporten