Partner worden

Samen zetten we Roermond Run & Swim op de kaart!

 

In de aanloop naar dit evenement ontmoeten wij vooral enorm veel energie. Mensen die het verhaal erachter horen worden enthousiast, heel enthousiast… Er komt veel los: ideeën, inspiratie en energie. En bereidheid… Bereidheid om een steentje (of steen!) bij te dragen aan de organisatie. Daar maken we graag gebruik van. Sterker nog, die kracht is essentieel om iets moois neer te kunnen zetten. Daar zetten we graag de schouders onder. Dat doen we (nu al) met een grote groep enthousiastelingen. Deskundige professionals die belangeloos meebouwen aan Roermond Run & Swim.

Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers, onderverdeeld in een zestal commissies. Iedere commissie wordt vertegenwoordigd door een of twee bestuursleden, die gezamenlijk het bestuur van Roermond Run & Swim vormen.

Wil jij of jouw organisatie ook een steentje (of steen) bijdragen? Dan gaan we graag met je (jullie) in gesprek.

 

Is jouw organisatie binnenkort de trotse partner van dit prachtige jaarlijks terugkerend eendaagse evenement?

 

We zijn op zoek naar organisaties die mee willen bouwen aan dit evenement. We noemen dit geen ‘Sponsors’, maar ‘Partners’. Partijen die een klik hebben met de regio, maatschappelijk verantwoord ondernemen, onze goede doelen, sport & vitaliteit, dan wel partijen die willen bijdragen aan de maatschappelijke ontwikkeling van de stad en de regio. Dat doen we vooral samen. Samen met de vergunningverlenende instanties zoals Gemeente Roermond, Provincie Limburg, Waterschap Limburg en Rijkswaterstaat. Uiteraard werken we ook nauw samen met vele bedrijven en instellingen, maar ook met inwoners, verenigingen, horecaondernemers, ondernemers in de Binnenstad en andere betrokkenen.

En mogelijk ook met jou. We merken dat Roermond Run & Swim mede door haar ideële doelstellingen voor veel bedrijven een uitstekende aanvulling op de bedrijfs- en PR-strategie kan betekenen.

We zijn op zoek naar maatwerkafspraken voor zowel uw organisatie als voor (de organisatie van) Roermond Run & Swim. Dat kan al voor één editie, maar nog mooier is om op basis van een partnership voor meerdere jaren te werken. Zo kunnen we samen structureel bouwen aan Roermond Run & Swim én aan de doelstellingen die jij met jouw organisatie nastreeft.

Er zijn vele redenen om je te verbinden aan Roermond Run & Swim. Het meest in het oog springend zijn:

  • Het vernieuwende karakter van dit sportieve evenement.
  • De maatschappelijke doelen waar we samen aan werken.
  • De goede doelen die we ondersteunen.
  • Het indrukwekkende netwerk achter de organisatie.
  • Het bereik en de exposure in de regio en zelfs landelijk en internationaal.
  • Je bouwt mee aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van Roermond, als bruisende stad aan het water.

 

Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op!