Bezoekers

 

Uiteraard kun je als toeschouwer aanwezig zijn tijdens de Roermond City Swim. Je kunt er je zwemmende vrienden en familie aanmoedigen en natuurlijk genieten van de sfeer.

Dit jaar is het mogelijk om als toeschouwer een 'waterspetter' bij te dragen om het event tot een groot succes te maken.
Schrijf je in als Bezoeker en ga op zoek naar donateurs voor het goede doel. De bezoekers met de hoogste donaties worden op een speciale Roermond City Swim manier in het zonnetje gezet. Je kunt het zo maar zijn of worden.

Meld je aan en klik op bovenstaande knop: + Ik ben aanwezig

Locatie's:

  • 09:00 uur tot 13:00 uur Effelder Waldsee in Duitsland.
  • 13:00 uur tot 18:00 uur van Vlodrop tot Roermond (25km+ zwemtocht over de Roer).
  • 16:00 uur tot 24:00 uur Roerkade Roermond.

Klik rechtsboven op de 3 streepjes om meer informatie te krijgen over de Activiteiten, Detail info en hoe je Contact kunt opnemen met de betreffende commissie.

 

Beschikbare activiteiten:

  • Bezoeker (19998/20000 Beschikbaar)

Via ons contactformulier kun je direct een vraag stellen of een suggestie doen aan de bezoekerscommissie van de Roermond City Swim.

Contactformulier

Nadere informatie volgt waar je allemaal als bezoeker en supporter kunt komen om de deelnemers aan te moedigen.

 

Leuke weetjes

  • ..volgt (mag je ook nog een paar verzinnen)
5
30/04/2023
08:27
Bekijk alle

Wij gaan voor het bevorderen van sporten in het algemeen en bewegen in het water in bijzonder. We zijn verrassend en innovatief. We ondersteunen goede doelen en willen een nieuwe dimensie toevoegen aan de Euregio en Roermond wat betreft gezond leven door middel van bewegen.