Doe mee aan de Zwemclinics van de Roermond SWIM & RUN!

29-06-2024 | 15:22

Wil je je zwemvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of ben je op zoek naar een leuke en leerzame manier om je conditie te verbeteren? De Roermond SWIM & RUN biedt drie fantastische soorten clinics aan, geschikt voor zwemmers van alle leeftijden en niveaus!

1. Techniek- en Conditieclinics Wil je sneller en efficiënter zwemmen? Onze techniek- en conditieclinics zijn speciaal ontworpen om je zwemtechniek te verfijnen en je conditie te verbeteren. Onder begeleiding van ervaren trainers werk je aan je slag, ademhaling en uithoudingsvermogen. Ideaal voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers die hun prestaties willen verbeteren!

2. Open Water Clinics Droom je ervan om in open water te zwemmen? Onze open water clinics bereiden je perfect voor op het zwemmen in natuurlijke omgevingen zoals rivieren, meren en zeeën. Leer essentiële vaardigheden zoals navigatie, omgaan met stroming en het zwemmen in een groep. Deze clinics zijn ideaal voor triatleten, avontuurlijke zwemmers en iedereen die van een nieuwe uitdaging houdt.

3. Kids Clinics Heb je jonge zwemmers in huis die graag hun techniek willen verbeteren en plezier willen hebben in het water? Onze kids clinics bieden een speelse en educatieve omgeving waar kinderen kunnen leren en groeien. Onder deskundige begeleiding verbeteren ze hun zwemslagen, vergroten ze hun zelfvertrouwen en maken ze nieuwe vriendjes. Perfect voor kinderen die van zwemmen houden en hun vaardigheden willen ontwikkelen!

Waarom kiezen voor de Roermond Swim & Run Zwemclinics?

  • Deskundige begeleiding van ervaren trainers
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte trainingsprogramma's
  • Gezellige en motiverende sfeer
  • Clinics voor alle leeftijden en niveaus

Schrijf je vandaag nog in en beleef de voordelen van onze zwemclinics. Samen werken we aan jouw doelen en maken we van zwemmen een nog grotere passie!


Inschrijven en meer informatie:

Bezoek onze website Shop voor de clinics
of neem met ons contact op via contactformulier.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de Roermond Run & Swim Zwemclinics!