Over het Toon Hermans Huis Roermond

Toon Hermans Huis Roermond is gratis toegankelijk voor iedereen die iets met kanker te maken heeft. Financieel is deze organisatie grotendeels afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Naast een financiële bijdrage zijn ook alle giften in natura en het organiseren van een activiteit ten bate van Toon Hermans Huis Roermond van harte welkom!

Toon Hermans Huizen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen met kanker en hun naasten waar noodzakelijke begeleiding en ondersteuning geboden wordt. De aangeboden zorg richt zich op het vergroten van de kwaliteit van leven en niet op het medisch aspect van de ziekte. In het Toon Hermans Huis Roermond staan opgeleide gastheren en gastvrouwen voor u klaar. Een afspraak maken is niet nodig.

Iedereen is welkom

Door persoonlijke gesprekken, het bevorderen van lotgenotencontact en het organiseren van een veelzijdig programma van activiteiten willen wij de gasten van het Toon Hermans Huis Roermond helpen om de zorg die kanker met zich meebrengt beter te doorstaan. U bent van harte welkom voor een kop koffie, een lezing, een luisterend oor, een beetje rust of een activiteit. De meeste activiteiten waaraan u kunt meedoen zijn gratis. Voor een enkele activiteit wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd.

 

Waar worden de donaties aan besteed?
Ik wil graag vaste donateur worden van het Toon Hermans Huis Roermond