Hulp bij dementie Midden-Limburg

De Vergeet mij nietjes

( Gekozen door teamcaptain: NED-500-01 )

Eén op de Vijf mensen krijgt dementie.

Wij komen dagelijks achter de voordeur bij mensen met de ziekte dementie en hun naasten en weten als geen ander hoe belangrijk bewegen is en welke positieve effecten dit heeft. Actief bewegen verbetert het denkvermogen, onrust, passiviteit en een betere doorbloeding.

Reden te meer om met een deel van ons team mee te zwemmen voor dit goede doel en te ondersteunen. Dit doen we met passie en enthousiasme en hopen zo de mens met de ziekte dementie meer mogelijkheden op maat te mogen/kunnen aanbieden op het gebied van sport en bewegen.

Bewegen is dus belangrijk én heel leuk, denk in mogelijkheden. Meedoen is voor iederen van meerwaarde.

Wat doet een casemanager dementie: De casemanager helpt met het maken van keuzes, biedt een luisterend oor, weet de weg in het zorgveld in de regio en bemiddelt bij het regelen van hulp is bekend met wet en regelgeving. Kortom: dankzij de casemanager voelen mensen met dementie en hun naasten zich aantoonbaar beter voorbereid op de toekomst en ondersteund. Ons motto, zo lang mogelijk thuis met kwaliteit van leven.

 

Beschikbare activiteiten:

  • NED-500-01 (21/30 Beschikbaar)
  • NED-500-02 (30/30 Beschikbaar)
  • NED-500-03 (30/30 Beschikbaar)
15
28/05/2023
10:02

Anoniem

Bekijk alle

Wij gaan voor het bevorderen van sporten in het algemeen en bewegen in het water in bijzonder. We zijn verrassend en innovatief. We ondersteunen goede doelen en willen een nieuwe dimensie toevoegen aan de Euregio en Roermond wat betreft gezond leven door middel van bewegen.