Vrijwilliger

Wij kunnen niet zonder jou!

 

Zoals bij alle evenementen zijn vrijwilligers cruciaal voor het slagen van een evenement. Ook wij als Roermond City Swim zoeken vrijwilligers.

Klik rechtsboven op de 3 streepjes om meer informatie te krijgen over de aangemelde vrijwilligers (Activiteiten) en hoe je Contact kunt opnemen met de betreffende commissie.

Er zijn voor de vrijwilligers verschillende functies beschikbaar. Met je talent kun je ingezet worden op verschillende locaties waar de activiteiten van RCS plaatsvinden. 

Op onderstaande locaties vinden onze evenementen op zaterdag 26 augustus 2023 plaats.

  • Effeld
  • Vlodrop
  • Roermond

Tijdens de aanmelding als vrijwilliger krijg je ook de mogelijkheid om een actiepagina aan te maken en om eventueel donatiegelden op te halen voor ons goede doel.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen maar liever op de kade dan in het water? Maak dan het verschil en meld je aan als vrijwilliger bij de Roermond City Swim. Er zijn verschillende functies in overleg beschikbaar. Help ons door je vandaag nog in te schrijven als vrijwilliger door te klikken op bovenstaande knop: Ik help mee!

Steun ons met jouw expertise, tijd of talent en/of met een kleine of grote gift.

Beschikbare activiteiten:

  • Vrijwilliger (103/200 Beschikbaar)

Via ons contactformulier kun je rechtstreeks een vraag stellen aan de vrijwilligerscommissie van de Roermond City Swim.


Contactformulier

 

10
28/08/2023
11:17
Bekijk alle

Wij gaan voor het bevorderen van sporten in het algemeen en bewegen in het water in bijzonder. We zijn verrassend en innovatief. We ondersteunen goede doelen en willen een nieuwe dimensie toevoegen aan de Euregio en Roermond wat betreft gezond leven door middel van bewegen.