Inschrijven

INSCHRIJVING GESLOTEN; MAXIMUM AANTAL VAN 500 DEELNEMERS BEREIKT.

De inschrijving voor de 3e editie van Roermond City Swim is gesloten, maar we hebben een 'wachtlijst' voor mensen die toch graag mee willen doen. Als deelnemers zich afmelden, dan kun je mogelijk toch mee doen. Geef dit door via info2019@roermondcityswim.nl als je op de wachtlijst wilt staan.

Op zaterdag 31 augustus 2019 start vanaf 17:00 uur Roermond City Swim. Samen met jou maken we de 3e editie een groot succes en halen we geld op voor onze goede doelen.

Inschrijven voor kids

Ben je op 31 augustus 15 jaar of jonger? Meld je dan aan onder Kids. Het tarief van inschrijven is dan slechts € 7,50, ongeacht de afstand die zwemt.
Meer informatie over de tarieven van 2019.

Pic2Go

Vanaf dit jaar kun je jouw City Swim ervaring vastleggen met een persoonlijk filmpje! Door middel van een code wordt je het hele evenement gefilmd. Achteraf maken we een mooie en persoonlijke video voor jou (voorbeeld). Maak gebruik van deze service door het vinkje Pic2Go aan te vinken bij je inschrijving. Je kunt Pic2Go ook achteraf kopen in de webshop.

Teams

Wil je als bedrijf 'Vriend van Roermond City Swim' worden? Meld je dan aan als Bedrijventeam.

Wil je als vriendenteam meedoen? Meld je teamleden allemaal aan als individu en stuur daarna een mail naar wedstrijdsecretariaat@roermondcityswim.nl. Zet in de mail de namen van de deelnemers en de naam van je vriendenteam. We zijn ook erg benieuwd naar de motivatie van jullie team met een leuke foto!

1. Persoonlijke gegevens

2. Adresgegevens

3. Contactgegevens

Let op, dit emailadres wordt gebruikt voor de registratie en alle e-tickets

4. Afstand

5. Overzicht

Registratie kosten
€ 15,00

6. Betalingsdetails