Duckrace

Rond 17.30 uur start Roermond City Swim met een geheel nieuwe editie van de Roermondse Duckrace. De start van de race is bij de nieuwe Roerbrug, waar de eenden – maximaal 1000 stuks – te water worden gelaten. Dan begint de drijfwedstrijd in volle hevigheid richting de finishlijn bij de Roerkade. 

Wil je meteen online je Duck(s) met jouw startnummer(s) kopen, ga dan naar onze webshop. 

Hoofdprijs
Bij deze wedstrijd hebben wij een geweldige hoofdprijs voor de winnaar, namelijk een auto. De winnaar rijdt na de Duckrace rond in een splinternieuwe Skoda Citigo van Wealer, de officiële ŠKODA dealer in Midden- en Zuid-Limburg.  

Eerste prijs
We hebben ook een fraaie prijs voor de eigenaar van de eend die als 11e over de finish komt: een Loewe Bild 1.40 TV. Deze smart TV ter waarde van € 999,- wordt aangeboden door Poulissen Audio Video Center, officiele Loewe dealer gevestigd in Roermond (schoenmakerstraat 19). Bekijk hier de specificaties van deze high-end TV.

Opbrengst
De volledige opbrengst gaat naar Toon Hermans Huis Roermond, een inloophuis voor mensen – jong en oud – en hun naasten die met kanker worden geconfronteerd. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats; de deur staat voor iedereen wagenwijd open. 

Mee doen? 
Je kunt meedoen door één of meerdere eenden te adopteren, voor € 25,- per stuk. Dit kan via onderstaande link, of door het machtigingsformulier te downloaden, uit te printen, in te vullen en op te sturen. Zodra het geld binnen is, krijg je van ons via de mail het nummer of de nummers van jouw race-eenden, zodat je ook de juiste eend kunt komen aanmoedigen. 

Online Ducks kopen OF Download het machtigingsformulier

Machtigingsformulier Duckrace Download het machtingingsformulier