Deelnemen als team

Ook vriendengroepen, families, verenigingen, scholen en bedrijven zijn van harte welkom om mee te doen aan Roermond City Swim.

Recreatieve teams

Met je vrienden, familie, school of bijvoorbeeld je vereniging kan je natuurlijk ook meedoen aan de City Swim! Deze teams moeten minimaal 3  personen hebben en maximaal 5! Teams kunnen aan alle afstanden meedoen (500m voor kids, 500m voor volwassenen, 1000m of 2000m). Lees hier meer over de afstanden. De tijden van de drie snelste zwemmers worden bij elkaar opgeteld. Met deze tijd doet het team mee in de teamcompetitie, waar leuke prijzen zijn te winnen.

Het inschrijfgeld en de minimale sponsoring per deelnemer is voor recreatieve teams is gelijk aan de tarieven voor individuele deelnemers.

Bedrijventeams

Wil je als bedrijfsteam deelnemen aan Roermond City Swim? Dat kan ook! Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf zwemmers; de tijden van de drie snelste zwemmers worden bij elkaar opgeteld. Met deze tijd doet het team mee in de teamcompetitie, waar leuke prijzen zijn te winnen.

Bedrijfsteams kunnen meedoen aan de 1000 meter of 2000 meter. De inschrijfkosten per team zijn €500,-, de minimale sponsoring per team bedraagt ook €500,-. Deze tarieven zijn gelijk voor zowel de 1000 als 2000 meter.

Door inschrijving als bedrijfsteam wordt het bedrijf meteen 'Vriend van Roermond City Swim'. Hiervoor ontvang je als team een aantal interessante extra's.